Om mig.

Vælg en partner med 11 års erfaring med drift og udvikling af digitale forretninger. Skal vi arbejde sammen?

En personlig partner

Uanset om din virksomhed lige er startet eller har flere år på bagen, kan det digitale landskab være kilde til mange frustrationer, spildte annoncekroner og ikke mindst tid & energi, du kunne have brugt på noget andet.

Alt det vil jeg gerne hjælpe dig af med.

Jeg strikker selv min hverdag sammen på freelance-basis, men i virkeligheden vil jeg allerhelst, at du ser mig som en ekstra kollega i din virksomhed.

Et godt og langvarigt samarbejde er for mig baseret på gensidig tillid og respekt – og selvfølgelig gode resultater!

Cases.

Et udvalg af projekter, jeg har taget del i at skabe.

Der er også plads til dig …

Skal vi arbejde sammen?

3 gode grunde til at vælge mig som samarbejdspartner

Forberedt men fleksibel

1

Jeg forbereder mig altid grundigt og baserer mit arbejde på lige dele data og forretningsmæssig erfaring – men når først planen er lagt, så er jeg klar til at knokle og rykke hurtigt for at udvikle din forretning.

Du er ikke bare en kunde i rækken

2

Jeg ser dig i højere grad som en samarbejdspartner end en kunde. Vi spiller på samme hold, og jeg møder dig altid hvor du er – uanset om du lige har startet din digitale rejse, eller har flere år på bagen.

Et effektivt & ærligt samarbejde

3

Jeg er med dig hele vejen og sikrer, at du kommer ud over rampen med dit brand. Jeg følger dine resultater nøje, og kalder en spade for en spade – og jeg forventer, at du gør det samme!

Bliv ringet op

Lad os tage en snak om din forretning ☕

Mange tak for din besked!

Jeg glæder mig til at læse den, og vender fluks tilbage til dig – hold øje med din indbakke!

Hvis du har brug for at tale med nogen mens du venter:
steffen@steffenschou.dk
+45 60 22 14 53