Om mig

Humanist med digitalt fokus

Jeg er født i 80’erne og opvokset med græspletter på knæene og leg på parcelhusvejen. Senere humanistisk uddannet og kastet hovedkulds ind i den kommercielle digitalisering. Jeg har arbejdet med digitale forretninger og mennesker både nationalt og internationalt i mere end 10 år, og jeg glæder mig til at arbejde med dig. 

"Det fedeste ved mit arbejde er, når jeg kan følge at indsatserne på daglig basis gør en forskel for mine kunder og deres forretning"
effektive løsninger for mindre virksomheder

Små forretninger har også ret til god markedsføring

Hos SCHOU Marketing er din digitale forretning i gode hænder. 
Jeg knokler dagligt for at gøre gode ideer til gode forretninger gennem bedre udnyttelse af digitale værktøjer, effektive markedsførings-setups og automatiseringer af kundeflowet.

Skal vi tale forretning?

Jeg er klar til at hoppe ombord og hjælpe din virksomhed med at vokse.
Book et møde med mig nu – jeg glæder mig til at hilse på dig!

… du kan også altid kontakte mig på:
steffen@steffenschou.dk
+45 60 22 14 53