Websites.

Din hjemmeside er dit digitale ansigt udadtil. Jeg skaber skræddersyede webløsninger, der booster din online performance.

Hvad koster en ny hjemmeside?

Besvar de 4 spørgsmål herunder (så godt du kan) – så sender jeg dig et personligt tilbud!

hjemmesider der konverterer

Din mest effektive sælger.

Din nye hjemmeside er meget mere end bare et lækkert ydre, der repræsenterer din virksomhed online. Du kan se det som en salgsmaskine, der heeeele tiden arbejder for dig – også når du sover eller er sammen med familien. Som din web-partner er mit mål at skabe brugeroplevelser, der ikke bare fanger opmærksomheden, men også konverterer dine besøgende til loyale kunder. Med fokus på brugervenlighed og responsivt design sikrer jeg, at din nye hjemmeside er let at navigere i, og at den fungerer på både små og store skærme. Jeg sørger for, at de vigtigste budskaber står klart og tydeligt på de rigtige steder, så dine besøgende effektivt bliver guidet mod handling. Skal vi sammen skabe et website, der ikke kun imponerer visuelt, men også har power til at transformere din virksomhed?

Cases.

Et udvalg af projekter, jeg har taget del i at skabe.

Der er også plads til dig …

Kvalitet til en go' pris

Det er med i pakken:

Når du bestiller et website hos mig, udføres al udvikling og design fra mit kontor i Danmark. Sender du en mail, svarer jeg ofte straks – og altid inden for 24 timer. Opstår der en SOS, er jeg aldrig længere væk end et opkald.

Prisen for et nyt website afhænger primært af websitets omfang samt dine ønsker til funktionalitet og design, men typisk ligger den mellem 15.000,- og 25.000,-.

Du får altid en fast pris på projektet inden opstart.

sådan forløber det

Processen.

wordpress & elementor

Hvorfor vælge WordPress?

WordPress er et af de mest brugte CMS (Content Management System) og er “motoren” bag næsten 40% af alle websites. 

Det er et utroligt stabilt og brugervenligt system, der er let at navigere i.

Der er uendelige muligheder for at tilpasse WordPress til lige netop dit formål – fra simple præsentationssider til komplekse marketplaces, listing sites, medlemsklubber, kursusplatforme eller webshops.

En af de helt store fordele ved at dit nye website er bygget i WordPress er nemlig det gigantiske økosystem af plugins, der udvider funktionaliteten af lige præcis de områder, du har brug for.

Dit website er bygget med Elementor page builder – et intuitivt interface til opbygning af websitet, der gør det muligt at redigere indhold som f.eks. tekst og billeder uden indgående kendskab til kode.

Med WordPress CMS og Elementor får du et moderne, responsivt og funktionelt website, der ser godt ud på alle enheder.

Skal vi arbejde sammen?

3 gode grunde til at vælge mig som samarbejdspartner

Forberedt men fleksibel

1

Jeg forbereder mig altid grundigt og baserer mit arbejde på lige dele data og forretningsmæssig erfaring – men når først planen er lagt, så er jeg klar til at knokle og rykke hurtigt for at udvikle din forretning.

Du er ikke bare en kunde i rækken

2

Jeg ser dig i højere grad som en samarbejdspartner end en kunde. Vi spiller på samme hold, og jeg møder dig altid hvor du er – uanset om du lige har startet din digitale rejse, eller har flere år på bagen.

Et effektivt & ærligt samarbejde

3

Jeg er med dig hele vejen og sikrer, at du kommer ud over rampen med dit brand. Jeg følger dine resultater nøje, og kalder en spade for en spade – og jeg forventer, at du gør det samme!

Bliv ringet op

Lad os tage en snak om din forretning ☕

Mange tak for din besked!

Jeg glæder mig til at læse den, og vender fluks tilbage til dig – hold øje med din indbakke!

Hvis du har brug for at tale med nogen mens du venter:
steffen@steffenschou.dk
+45 60 22 14 53